|
Quick Contact
+123 456 5532

Styla dina smycken

Det finns smycken i alla former, färger och stilar. Smycken är något personligt som kan förvandla och förbättra vilken outfit som helst. Här kan du läsa mer om hur du kan styla smycken vid olika tillfällen.

Stora smycken till fest

Har du ett riktigt stort och imponerande smycke som du inte riktigt vet hur du ska styla? Det bästa är att bära det på en fest. Se till att planera kläderna efter smycket istället för tvärtom. Om det är ett rejält statementsmycke kan du med fördel välja minimalistiska klädesplagg som gör att smycket framhävs på bästa sätt.

Trendiga pärlor vid olika tillfällen

Smycken med pärlor är väldigt trendigt för tillfället. Pärlor ger ett klassiskt och kvinnligt intryck och kan stylas med minimalistiska och maskulina klädesplagg för effektfulla kontraster. Moderna och raka formspråk gör sig väldigt bra med pärlornas romantiska och mjuka touch. Fördelen med pärlor är att du kan anpassa dem efter din stil. Hos Glensia hittar du pärlor och andra smycken för alla stilar och tillfällen. Om du föredrar mer stilren och minimalistisk stil kan du välja ett par klassiska pärlörhängen. Om du däremot gillar att sticka ut ur mängden kan du inspireras av Coco Chanel och använd pärlhalsband i flera lager samt välja stora överdimensionerade pärlor som örhängen.

Våga färg i vardagen

Många köper stilrena och tidlösa varianter när de köper smycken, trots att de gillar färg. Ädelstenar och metaller är dyrt vilket gör att många satsar på klassiska smyckemodeller. Det kan dock vara kul att köpa ett eller flera smycken i färg. Det kan exempelvis handla om en ring eller örhängen med färgglada ädelstenar som smaragd, safir, rubin eller akvamarin. De färgglada smyckena kan med fördel matchas med kläder i samma färg för att skapa en enhetlig look. Det är även ett effektfullt sätt att förvandla en relativt strikt outfit, exempelvis en svart kostym eller en svart klänning, till en mer personlig outfit.

Minimalistiska smycken till mönstrade klädesplagg

Om du har en mönstrad tunika eller en maxad klänning bör du välja diskreta och minimalistiska smycken för att det inte ska bli för mycket av det goda. Låt smyckena eller klädesplaggen ta plats och synas, annars finns det risk att den ena eller den andra inte framhävs på bästa sätt. Om du har ett vackert klädesplagg framhäver du det på bästa sätt genom att styla det med diskreta smycken i silver eller guld. Smycken är alltid en bra idé för att göra en outfit mer stylad och genomtänkt.

Leave a Reply

Handgjordasaker.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Handgjordasaker.selogin form