|
Quick Contact
+123 456 5532

Så hittar du rätt ädelmetall för förlovningsringen

När det är dags att förlova er så är förlovningsringen inte alltid det enklaste valet. Det handlar både om en smakfråga, om ni vill ha enhetliga ringar och har samma smak samt om hur mycket de olika ädelmetallerna behöver skötas om för att hålla sig fina med åren.

Förlovningsringen ska hålla i många år framöver, så både ringens stil och hållbarhet är viktiga frågor. Därför är några av de viktigaste faktorerna när ni väljer förlovningsringen troligen just design och kvalitet. På schalins hittar ni många modeller i olika ädelmetaller till hög kvalitet.

Att tänka på när du väljer ädelmetall

Vissa ädelmetaller håller sig rena och fina längre och lättare än andra, och exempelvis får du vara beredd på [att behöva rengöra silversmycken:https://www.expressen.se/leva-och-bo/gor-det-sjalv/husmorstips/enkla-knepen-som-far-ditt-silver-skinande-blankt-igen/ ] så att de håller sig fina och silvriga med tiden. En del har allergi mot nickel men man kan även ha allergi mot vissa ädelmetaller, så detta bör ni också ha i åtanke. Utöver skillnader i skötsel av ädelmetaller, så är en viktig fråga vilken metall du och din partner föredrar rent estetiskt. Förr var myten att [silver och guld:https://veckorevyn.com/mode/11-moderegler-du-ska-bryta-nu-och-aldrig-borja-folja-igen/ ] inte kunde blandas och bäras samtidigt, men det gäller inte idag. Numera blandas en del ädelmetaller medan andra föredrar att bara bära smycken i samma ädelmetall, och då kanske det står ganska klart vilken ädelmetall som passar er bäst.

Leave a Reply

Handgjordasaker.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Handgjordasaker.selogin form