|
Quick Contact
+123 456 5532

Res med stil och smycken

Det är en härlig känsla att få packa för en resa. Att sedan få sätta sig på flygplanet eller tåget och vara på väg. Men du vill naturligtvis resa med stil, känna dig snygg och fräsch.

Packa necessären

En bra necessär underlättar verkligen när du ska ut och resa. En necessär ska vara lagom stor, ha flera olika fack och naturligtvis se snygg ut. Hur stor necessär du behöver beror på hur mycket smink, smycken, krämer och annat som du vill ta med. Ett tips är faktiskt att satsa på både en necessär och en make-up väska. I necessären har du tandborste, tandkräm, tandtråd, krämer och smycken. I make-up väskan packar du smink, borstar, ögonskugga, foundation och mascara. Då har du plats för både snygga smycken och nagellack. Att få sätta på sig schyssta kläder, sminka sig och toppa med favorithalsbandet är sådana saker som verkligen lyfter en resa. Skaffa också en ögonmask. Ögonmasken är mycket praktisk när du ska sitta på flyget, bussen eller tåget under många timmar. Du hittar både ögonmaskar, necessärer och make-up väskor på accessoryshop.se, som har ett stort sortiment av feminina necessärer och ögonmasker med tillhörande påse. Små detaljer som verkligen ger lyxkänsla både på resan och i vardagen.

Res smart

När vi tittar på tv-serier och filmer är huvudpersonerna ofta mycket välklädda och snygga när de sitter på flyget. Men vi vet ju själva hur lätt det är att mascaran hamnar under ögonen, att det kommer en kaffefläck på tröjan eller att kläderna blir skrynkliga. När du ska ut och resa är det smart att planera hur du reser bekvämt och snyggt på samma gång. Först och främst ska du gärna bära mörka eller mönstrade kläder. Skulle du råka spilla pastasås eller kaffe i flygsätet kommer det inte att synas lika mycket som om du bär vitt.

För det andra bör du även satsa på bekväma kläder om du ska resa under många timmar. Idag finns det riktigt snygga mjukbyxor som kan ersätta jeansen. För det tredje kan det vara smart att skippa smycken på flyget, förutom ett litet halsband runt halsen. Då behöver du inte oroa dig för att dina favoritörhängen råkar fastna i något medan du sover och sedan ska försöka leta reda på örhängena i en trång kabin. Eller så missar du helt och hållet att du har tappat ett örhänge eller armband som är det borta för alltid. När du flyger är det klokt att fokusera på en riktigt fet kräm, så att huden inte blir uttorkad. Men sminka dig minimalt, helst ingenting alls. Däremot bör du ha din sminkväska med dig i ditt handbagage. När du kommer fram till din destination går du bara in på toaletten på flygplatsen, bussterminalen eller tågstationen, sminkar dig och sätter på dig dina smycken.

Leave a Reply

Handgjordasaker.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Handgjordasaker.selogin form