|
Quick Contact
+123 456 5532

Matcha jeans med smycken

När du har hittat de perfekta jeansen vill du förmodligen bära dem ofta. För att skapa en stil som passar dig kan du också behöva köpa till rätt accessoarer som passar till dina favoritjeans. Du kanske väljer ett ”statement piece”; en dyrare accessoar som får stå i centrum där jeansen bara blir ett komplement. Eller så föredrar du mer diskreta smycken i kedjor eller läder.

Hos Best of Brands hittar du jeans herr från många olika märken. Jeans härifrån är enkla att matcha med många olika accessoarer. Här hittar du bland annat plagg från Boss, Levi Strauss och Nudie Jeans. Sortera på storlek, färg och varumärke.

Metoder för matchning

För att matcha dina accessoarer väl med dina jeans finns ett antal regler som aldrig slår fel. Att alltid bära ett enfärgat plagg, som en skjorta eller byxor med en färg. Du kan också kombinera mer neutrala färger med en accent, där du kan ha vita, svarta, blå eller bruna jeans tillsammans med en starkare färg. När du ska para ihop jeans med smycken, köp dina jeans först och leta sedan efter matchande accessoarer. Det är enklare att utgå från ett par snygga jeans som basplagg, snarare än att köpa en mönstrad snusnäsduk och sedan försöka hitta ett par matchande jeans. Om du bär smycken i läder är det viktigt att de passar ihop bältet och skorna. Att ha läder i många olika färger kan ge ett plottrigt intryck. De behöver dock inte ha exakt samma färg utan kan vara närliggande nyanser. Det är förstås viktigt att ha hela och rena skor, där svarta eller mörkbruna skor passar bra till blå jeans.

Jeans med metallsmycken

Att använda smycken i metall passar bra till jeans, som ju ofta brukar utrustas med nitar och andra accessoarer i metall. Silversmycken passar bra till blå denim eller svarta jeans. En vanlig accessoar bland män är klockan, som ofta höjer stilen avsevärt. Tänk gärna på att även här matcha klockans armband med skorna. Om du bär en kavaj med dina jeans kan du sätta in manschettknappar som matchar de övriga metaller du har på dig, inklusive ringar, klocka, bälte och armband.

Klassiska accessoarer

Slipsen är bland det första många tänker på när det gäller herraccessoarer. Något som är viktigt är bredden på slipsen, om du är kortare lagd är det bäst att inte välja allt för breda slipsar då de kan ta över intrycket för mycket. Färgmatcha slipsen med övriga klädesplagg och accessoarer, och om du har kavaj bör du inte matcha bröstnäsduken med slipsen. Det är bättre att se till så att slips och skjorta passar bra ihop. Hängslen brukar ofta inte bäras med jeans, men du kan lägga till ett par hängslen till jeans och t-shirt för att stå ut från mängden. Tunna svarta hängslen passar bra med en vit skjorta.

Leave a Reply

Handgjordasaker.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Handgjordasaker.selogin form