|
Quick Contact
+123 456 5532

Matcha smycken och accessoarer för barn

Även barn vill vara fina och ha en stil där allt matchar, som när de ska gå på fest, på bröllop eller till vardags. Du kan hjälpa barnet att själv tillverka halsband och armband genom att köpa pärlor och andra kreativa pysselsaker som present. Med bälten, scarves och en varierad garderob kan ni tillsammans skapa en egen stil som barnet tycker om.

Hos Kids Brand Store hittar du många plagg till ditt barn som är enkla att matcha med smycken och accessoarer. När du besöker Kids Brand Store kan du köpa jeans, hoodies och basplagg i god kvalitet som fungerar bra i barnens vardag. Välj bland olika kategorier, varumärken och produkter i det stora sortimentet.

Matcha med jeans

Jeans är ett bra barnplagg som fungerar bra att använda till vardags i skolan, under lek och även vid mer uppklädda tillfällen med rätt smycken och accessoarer. Du kan välja enfärgade plagg, där en tröja med fint tryck passar bra till vardags, medan en skjorta eller blus går bra att använda vid festliga tillfällen. Barn vill gärna ha spännande accessoarer som klockor och snygga kepsar, vilket passar bra ihop med basplagg från Kids Brand Store.

Hållbar garderob

Kronprinsessan Victoria har valt att klä sin dotter Estelle i en hållbar och stilsäker garderob, där hårrosetter och scarves är återkommande accessoarer. Estelle bär både sin mammas och mosters gamla plagg från barndomen, där Tina Törnquist som är stylist åt kronprinsessan hittar många rariteter i gömmorna. Kronprinsessan har valt att återanvända många av sina tidigare plagg och för nu traditionen vidare till nästa generation.

Sommaren 2021 hade Estelle på sig samma klänning som hennes mamma bar när hon fyllde nio år, fast 35 år senare. Tina Törnquist tipsar om att bevara fina klänningar väl och sedan ändra stilen med hjälp av en rosett eller byta ut det skärp som används med klänningen. När kungen fyllde år 30 april 1984 var det Estelles moster, prinsessan Madeleine, som bar en blommönstrad klänning. Tre decennier senare bar Estelle själv klänningen under Victoriadagen. Till vita klänningar eller sådana som har enklare tryck kan du lägga till ett mindre, mer färgstarkt bälte. Det hjälper också till med att skapa intrycket att klänningen är av rätt storlek, om det är så att du valt en större storlek till barnet så att hen ska kunna ha klänningen under en längre tid. Till bältet kan du också addera fina smycken och skor som matchar barnets outfit.

Leave a Reply

Handgjordasaker.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Handgjordasaker.selogin form